javni prostori - pisarniški stoli - delovni

Headline

2005

Headline ponuja celovito rešitev za ergonomske potrebe modernega pisarniškega delavca. Ne le, da zagotavlja optimalno podporo v ledvenem predelu hrbta, ampak je pozornost usmerjena na občutljiva, do nedavnega zanemarjena območja ramen, vratu in glave.

Prožen hrbtni naslon, podaljšan v naslon za glavo, omogoča, da se v položaju za počivanje hrbet potopi v hrbtni naslon. Pri tem se zgornji del hrbtnega naslona dvigne in podpre glavo. To preprečuje mišično napetost v vratu in na področju ramen. V nasprotju s konvencionalnimi pisarniškimi stoli, pri katerih uporabnik v položaju počivanja gleda v strop, Headline ohranja horizontalno linijo pogleda oči, ki so usmerjene proti računalniškem monitorju.

Headline je oblazinjen v novem materialu s tridimenzionalno strukturo, ki omogoča vsestransko kroženje zraka tudi ob dolgotrajnem sedenju. V kombinaciji z osnovnim slojem patentiranega hidrofilnega flisa, ki hitro odvaja vlago  zagotavlja do 8-krat daljše udobne toplotne pogoje kot stoli s  konvencionalnim oblazinjenjem.

Visoko kakovostni materiali in izdelava zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. 

 

OPIS IN TEHNIČNI PODATKI

 

Oblikovanje: Mario Bellini
Proizvaja: